„Impozitele - prețul pe care îl achităm pentru posibilitatea de a trăi într-o societate civilizată” (Oliver Wendell Holmes,Jr).
 • IFS Criuleni Sărbători fericite

  Sărbători fericite

  detalii

 • Hristos a Înviat!

  Hristos a Înviat!

  detalii

 • Acțiune de caritate în ajun de Sfintele sărbători

  Echipa DAF Botanica a IFS mun. Chișinău urează tuturor colegilor și contribuabililor ca Sfintele sărbători de Paște să aducă liniște în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire și puterea de a dărui și ajută semenii.

  detalii

SERVICII FISCALE
Noutăți

29.04.2016

IFS Criuleni Sărbători fericite  Nou!

Sărbători fericite

29.04.2016

Hristos a Înviat!  Nou!

Hristos a Înviat!

29.04.2016

Acțiune de caritate în ajun de Sfintele sărbători  Nou!

Echipa DAF Botanica a IFS mun. Chișinău urează tuturor colegilor și contribuabililor ca Sfintele sărbători de Paște să aducă liniște în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire și puterea de a dărui și ajută semenii.

29.04.2016

Felicitare  Nou!

Felicitare

29.04.2016

IFS Briceni la unison cu obiectivele trasate  Nou!

În luna aprilie 2016 IFS Briceni a continuat organizarea activității în sectoarele de administrare fiscală repartizate, potrivit Ordinului IFPS nr. 76 din 29.01.2016 privind popularizarea legislației fiscale, promovarea conformării fiscale benevole, contracararea cazurilor de evaziune fiscală și activității ilicite. În baza informațiilor acumulate, funcționari ai Inspectoratului fiscal au întocmit 25 de procese-verbale contravenționale, potrivit art. 263 al. (1) din Codul Contravențional, pentru desfășurarea activității ilicite de către persoanele fizice neînregistrate în mod legal

29.04.2016

IFS Ștefan Vodă: intensificare a activităților aferente procesului de conformare  Nou!

În perioada 18.04-28.04.2016 IFS Ștefan Vodă, în scopul intensificării muncii aferente procesului de conformare a contribuabililor, îmbunătățirii civismului fiscal, a organizat 6 ședințe de lucru cu contribuabilii cu risc sporit de neconformare.

28.04.2016

Angajații Fiscului din mun. Chișinău i-au vizitat pe copiii orfani din satul Cărpineni 

Paștele este cea mai veche și importantă sărbătoare a creștinătății, care a adus omenirii speranța mântuirii și a vieții veșnice, prin sacrificiul lui Iisus Hristos, iar în ajunul Sfintei sărbători oamenii devin mai buni și mai darnici unii cu alții. În săptămâna Patimilor, cu câteva zile înainte de sărbătorile de Paști, funcționarii fiscali din cadrul Inspectoratului Fiscal de Stat mun. Chișinău au vizitat școala de tip internat pentru copii orfani din s. Cărpineni, raionul Hâncești.

28.04.2016

IFS Soroca: atenție față de sporirea gradului de conformare benevolă 

În luna aprilie 2016 Inspectoratul Fiscal de Stat pe raionul Soroca a desfășurat o serie largă de activități îndreptate spre sporirea gradului de conformare benevolă, asigurarea administrării fiscale eficiente prin mai multe acțiuni, inclusiv...

28.04.2016

Paște fericit, alături de cei dragi! 

Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zîmbet la fiecare lacrimă, o binecuvîntare la fiecare pas...

28.04.2016

Acţiuni de conformare ale DAF Râșcani 

Printre acțiunile prioritare ale DAF Râșcani rămân conformarea voluntară a contribuabililor, ridicarea disciplinei financiare, majorarea bazei fiscale și diminuarea restanţelor la bugetul public național a agenților economici. Astfel, în luna aprilie 2016 au fost organizate cinci ședințe de conformare cu contribuabili ce activează în domeniile alimentației publice, producerea mobilei şi servicii de construcţii, la care au participat 31 de agenţi economici.

Calendarul fiscal
Panou informativ
Video
Codul fiscal
Obiectiv European
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: