07.03.2017
Vizualizari 1331
Doamnele – veterane ale Serviciului Fiscal de Stat în atenția SFS și a Asociației Veteranilor și Pensionarilor Inspectoratului Fiscal Principal de Stat
Tradițional, în ajunul sărbătorii ,,8 martie - Ziua internațională a femeii”,  conducerea Serviciului Fiscal de Stat și Asociația Veteranilor și Pensionarilor Inspectoratului Fiscal Principal de Stat ,,UNI-M” își felicită doamnele veterane din domeniul fiscalității. Nici în acest an nu a fost o excepție. Astăzi, în incinta Inspectoratului Fiscal Principal de Stat cele 20 de femei care și-au dedicat viața fiscului au primit flori și mesaje de felicitare din partea foștilor colegilor. 
,,Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni, primăvara să vă inunde sufletele cu bucurie și cu parfumul florilor”, se arată în mesajul Asociației Veteranilor și Pensionarilor Inspectoratului Fiscal Principal de Stat ,,UNI-M”, adresat tuturor angajatelor Fiscului.
Conducerea IFPS și Asociația au dorit femeilor să aibă parte de o zi luminoasă, pe care să o petreacă alături de cei dragi

Galeria foto a noutății:

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 175 din 600 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2018
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: