06.04.2017
Vizualizari 2074
Plata pentru poluarea mediului în atenția Serviciului Fiscal de Stat și Asociației Businessului European
Conducerea Serviciului Fiscal de Stat s-a întrunit într-o ședință de lucru cu operatori economici (membri EBA). Evenimentul a avut loc ieri, 5 aprilie 2017, în incinta SFS și a fost organizat la solicitarea Asociației Businessului European în contextul implementării noilor prevederi, operate în Legea nr. 1540/1998 privind plata pentru poluarea mediului cu elucidarea aspectelor practice ce țin de completarea dărilor de seamă aferente taxelor ecologice și procesul de declarare a obligațiilor fiscale la acest capitol.

În cadrul întrunirii cu reprezentanții businessului european au fost discutate subiecte cu privire la facilitarea procesului de declarare și apreciere a obligațiilor fiscale aferente plăților pentru poluarea mediului.

De asemenea, cei prezenți au menționat necesitatea de a întreprinde acțiuni comune de către comunitatea de business și autoritățile de stat implicate în procesul de administrare a taxelor respective (SFS și Inspectoratul Ecologic de Stat).

Totodată, conducerea SFS-ului a familiarizat asistența cu privire la acțiunile prevăzute de legislația în domeniul ce ține de aprecierea subiecților impozabili și obiectelor pasibile impunerii cu taxele privind poluarea mediului.

La finele evenimentului operatorii economici și reprezentanții SFS și-au exprimat aprecierea pozitivă vizavi de deschiderea reciprocă și de colaborare pe viitor.

Galeria foto a noutății:

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 148 din 591 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2018
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: