14.04.2017
Vizualizari 1084
Serviciul Fiscal de Stat cu daruri de Paște pentru bătrânii de la Azilul Republican pentru invalizi și pensionari din capitală
În ajunul sfintelor sărbători de Paști, Serviciul Fiscal de Stat a venit în vizită la Azilul de invalizi și bătrâni din Chișinău. Urări de bine, dar și mai multe daruri au fost aduse astăzi, 14 aprilie 2017.

Potrivit unei tradiții deja încetățenite în rândurile inspectorilor fiscali, în ajunul sfintelor sărbători de Paști, aceștia au colectat fonduri pentru a le oferi persoanelor nevoiașe din această instituție socială. Printre cadouri se numără produse alimentare, produse de igienă personală și un frigider. Printre cadouri nu a lipsit tradiționala coptură de Paști – cozonacul. 

Totodată, locuitorii azilului au primit sincere felicitări și urări de bine cu ocazia sfintelor sărbători de Paști de la echipa de caritate a SFS.

La finele evenimentului, invalizii și persoanele în etate au adus sincere mulțumiri oaspeților, reiterând cât de importantă pentru ei este atenția instituțiilor de stat.

NOTĂ: azilul de bătrâni și invalizi se află sub patronajul SFS de circa 3 ani. Aici sunt amplasați 140 de persoane (80 de femei și 60 de bărbați.

Galeria foto a noutății:

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 144 din 591 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2018
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: