26.06.2017
Vizualizari 2970
30 iunie termenul limită de achitare a impozitului pe bunurile imobiliare pentru persoanele care doresc să beneficieze de reducere de 15%.

   Serviciul Fiscal de Stat reamintește că pe 30 iunie expiră termenul de achitare a impozitului pe bunurile imobiliare  pentru persoanele care doresc să beneficieze de reducere de 15%.  SFS anunță contribuabilii care urmează să achite acest impozit:

   Persoanele ce vor achita integral impozitul funciar până la data de 30 iunie aferente impozitului pe bunurile imobiliare și/sau impozitului funciar, până la data anunțată beneficiază de dreptul la o reducere în mărime de 15% din suma impozitului calculat pentru anul curent.

   Totodată, dacă contribuabilii nu vor profita de acest drept, impozitul pe bunurile imobiliare și/sau impozitul funciar urmează a fi achitat în părți egale nu mai târziu de 15 august și 15 octombrie anul curent.

   Pentru informații suplimentare, urmează să Vă adresați Serviciilor de colectare a impozitelor și taxelor din componența primăriilor, în raza căreia este amplasat bunul imobil sau la numărul 080001525, apel gratuit.

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 125 din 600 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2018
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: