12.07.2017
Vizualizari 1482
Serviciul Fiscal de Stat continuă acțiunile de conformare benevolă a contribuabililor care prestează servicii artistice

   Serviciul Fiscal de Stat atestă o sporire a numărului de conformări a contribuabililor care prestează servicii artistice (muzică, foto, video, dans).

   În rezultatul acțiunilor de conformare și verificare a persoanelor care prestează astfel de servicii, în perioada lunilor aprilie-iunie 2017, numărul patentelor valabile a crescut de la 147 la 188 per lună, pentru servicii de foto-video; de la 52 la 131 – pentru deservirea muzicală a ceremoniilor și de la 21 la 45 –  pentru deservirea muzicală cu regizarea evenimentelor.  

   Astfel, SFS continuă activitățile de conformare fiscală pe întreg teritoriul țării având drept scop majorarea nivelului de disciplină fiscală, minimalizarea cazurilor de eschivare de la plata impozitelor, taxelor și a altor plăți obligatorii a unor contribuabili. 

   În acest sens, autoritatea fiscală națională a examinat declarațiile pe venit ale unui șir de interpreți autohtoni și, analizând riscurile de evaziune fiscală din partea acestora,  începând cu această săptămână, va purta discuții de conformare cu fiecare dintre ei.

   De asemenea, SFS continuă să ofere suportul său informațional către persoanele care prestează servicii foto, video și muzicale. (vezi aici).

   Totodată, SFS va continua acțiunile de verificare a persoanelor fizice ce prestează servicii foto, video sau de deservire muzicală a ceremoniilorServiciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 110 din 591 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2018
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: