05.10.2017
Vizualizari 1157
Discuții de eficientizare a administrării fiscale – subiect de dialog dintre conducerea Serviciului Fiscal de Stat și oameni de afaceri

Serviciul Fiscal de Stat a inițiat, la nivel de conducere, o serie de întruniri cu reprezentanți ai mediului de afaceri. Scopul acestora este sporirea încrederii cetățenilor în administrația fiscală, consolidarea relațiilor dintre contribuabili și Serviciul Fiscal de Stat, precum și menținerea unui dialog constant cu mediul de afaceri.

Imediat, după 1 aprilie 2017, când autoritatea fiscală națională a fost reorganizată și activează deja ca o entitate juridică unică – Serviciul Fiscal de Stat, s-a impus necesitatea instituirii unui dialog direct și constructiv între SFS și mediul de afaceri.

În acest sens, pe parcursul săptămânii curente, directorul SFS, Serghei Pușcuța, a avut o serie de întrevederi cu reprezentanți ai mediului de afaceri din raioanele Rezina, Cimișlia și Basarabeasca.

Conducerea SFS este interesată de a se informa din prima sursă despre beneficiile, dar și neajunsurile ce se înregistrează în urma restructurării SFS. În cadrul întrunirilor, care se desfășoară într-o ambianță constructivă, se iau în dezbatere probleme stringente ale agenților economici, dar care ar avea tangență și cu modificările de ultimă oră ce vizează reorganizarea autorității fiscale.

De asemenea, dialogul este direcționat spre găsirea de soluții reciproc acceptabile pentru a depăși impedimentele, a înscrie rezultate bune ce consolidează mediul de afaceri din Republica Moldova.

Întrevederile conducerii SFS cu reprezentanții mediul de afaceri vor avea loc săptămânal și vor cuprinde toate raioanele Republicii Moldova.

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 121 din 633 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2018
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: