17.11.2017
Vizualizari 2691
Serviciului Fiscal de Stat al Republicii Moldova și-a împărtășit experiența în domeniul reorganizării cu Administrațiile Fiscale străine și organizațiile internaționale și regionale de profil

În perioada 14-16 noiembrie 2017, o delegație oficială din cadrul Serviciului Fiscal de Stat al Republicii Moldova a participat la un atelier de lucru cu genericul „Dezvoltarea resurselor umane și a capacităților instituționale pentru reformarea sectorului public”. Evenimentul a avut loc în orașul  Ljubljana, Slovenia, fiind organizat de Centrul de Excelență în Finanțe (CEF).

În cadrul evenimentului, echipa SFS a prezentat reforma Serviciului Fiscal de Stat care a luat start la data de 1 aprilie 2017, cât și primele rezultate obținute în urma reorganizării Administrației Fiscale din Republica Moldova.

Administrațiile fiscale străine participante la eveniment (Ucraina, România, Serbia, Muntenegru, Albania, Bosnia și Herțegovina, Georgia, Armenia și altele) au manifestat un interes sporit față de noile procese de lucru, majorarea încasărilor bugetare și actuala structură a SFS, apreciind pozitiv schimbările operate la nivel de administrare fiscală, cât și importanța, impactul economic și cel social al acestora.

Galeria foto a noutății:

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 124 din 655 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2018
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: