17.01.2018
Vizualizari 3946
Anunț pentru deținătorii de patente!
   Serviciul Fiscal de Stat, ține să informeze solicitanţii și titularii de patente de întreprinzător că aceștia vor beneficia de reducere de 50%  la achitarea primelor de asigurare medicală obligatorie pentru anul 2018 până la data de 31 martie, curent.  Astfel, cei care vor procura polița de asistență medicală în acest termen, vor achita doar 2028 lei în loc de 4056 lei.

   Aceste prevederi sunt descrise în Legea fondurilor asigurării obligatorii de asistență medicală pe anul 2018 nr. 280 din 15.12.2017.

   Plata pentru prima de asigurare de asistență medicală se poate efectua la  ghișeele băncilor comerciale și ale oficiilor poștale, în baza buletinului de identitate. De asemenea, această tranzacție poate fi efectuată prin intermediul serviciului guvernamental de plăți electronice Mpay (cu card bancar, prin internet banking și la terminalele de plată).

   Serviciul Fiscal de Stat, îndeamnă solicitanții și deținătorii patentei de întreprinzător să utilizeze dreptul de a beneficia de reduceri la achitarea primelor de asigurare medicală obligatorie calculată în sumă fixă, aplicabile doar în primele 3 luni ale anului.
Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 130 din 677 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2018
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: