06.06.2018
Vizualizari 3660
Atenționare! Stocurile de tutun și produse conexe fabricate până la data de 1 ianuarie 2018 urmează a fi comercializate până la data de 1 iulie curent

Serviciul Fiscal de Stat anunță: stocurile de produse din tutun și produse conexe fabricate până la data de 1 ianuarie 2018 vor fi comercializate până la 1 iulie 2018. Acest fapt este prevăzut în Hotărârea Guvernului nr. 613 din 1 august 2017.

Actul stabilește cerințele cu privire la conținutul și prezentarea avertismentelor de sănătate, a altor informații ce trebuie să apară pe pachetul unitar și pe ambalajul exterior al produselor din tutun, al tutunului destinat rulării în țigarete și al produselor conexe.

În acest sens, SFS a lansat o campanie de informare a comercianților de țigări. Începând de astăzi, angajații SFS vor repartiza 10 000 de pliante informative pe întreg teritoriul țării și vor purta discuții cu cei mai mari contribuabili din acest domeniu. Scopul campaniei este informarea acestora cu noile prevederi ale legislației.

În total pe teritoriul țării activează peste 8500 de agenți economici care comercializează articole din tutun cu amănuntul.

Galeria foto a noutății:

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 107 din 699 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2019
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: