20.09.2018
Vizualizari 2518
26 de tineri nou-angajați în cadrul Serviciului Fiscal de Stat - instruiți în domeniul fiscalității

Douăzeci și șase de funcționari publici debutanți ai Serviciului Fiscal de Stat vor studia administrarea fiscală în cadrul unui curs de instruiri desfășurat de SFS. Orele vor dura șase luni și au luat start la data de 17 septembrie 2018.

Urări de bun augur le-a adresat directorul SFS, Serghei Pușcuța, care a inaugurat cursul cu un discurs susținere a tinerei generații în domeniul de fiscaliști.

Asemenea ore sunt desfășurate în fiecare an, având drept scop creșterea nivelului profesional al angajaților SFS, astfel, evoluând și calitatea deservirii fiscale în țară.

Studiile cuprind atât teorie, cât și practică, iar în cadrul acestora debutanții sunt familiarizați cu prevederile cadrului normativ ce reglementează activitatea funcționarului public, cu metodele de organizare și funcționare a administrației publice, dar și cu aspecte tehnice și juridice.

Totodată, noii angajați ai SFS își dezvoltă abilitățile generale în domeniul: de administrare a impozitelor și taxelor, de procesare a informației obținute,  de elaborare a notelor informative, rapoartelor, proiectelor de decizii, scrisorilor etc., de comunicare eficientă, de luare a deciziilor corecte și imparțiale, dar și de întocmire a rapoartelor și de de verificare a documentației.

Nu în ultimul rând, cei 26 de funcționari vor fi instruiți și la capitolul integritate,  cod de etică și conduită profesională, aceste aspecte fiind predate de Direcția securitate internă și anticorupție a SFS.

NOTĂ: Cursurile sunt organizate în conformitate cu Legea „Cu privire la funcția publică și statutul funcționarului public” și în temeiul Codului Fiscal și vor fi susținute de șefi de direcții din cadrul SFS.

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 89 din 718 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2019
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: