03.10.2018
Vizualizari 2342
Raportul de activitate al sindicatului angajaților Serviciului Fiscal de Stat prezentat în cadrul unei reuniuni

Sindicatul angajaților Serviciului Fiscal de Stat (SASFS) a prezentat raportul de activitate pentru un an de zile în cadrul unui eveniment organizat la finele sătămâinii trecute. În cadrul evenimentului au participat peste 70 de persoane, membri ai SASFS, precum și invitați: conducerea SFS şi domnul Vlad Canțer, președinte al Federației Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice din Republica Moldova (SINDASP).

Conform raportului prezentat, SASFS este format din 1752 membri, ceea ce constituie 92% din numărul unităţilor de personal al SFS. Unul din scopurile primordiale ale organizației la momentul creării, a fost negocierea cu administrația SFS a Contractului colectiv de muncă pentru anii 2017 – 2021. Scopul a fost realizat, contractul fiind înregistrat la Inspectoratul de Stat al Muncii la data de 03.10.2017.

Pe parcursul anului 2017 și până pe 31 august 2018, au fost primite gratuit de la Federația SINDASP și repartizate membrilor de sindicat foi la tabără pentru copii – 29 bilete și bilete de tratament la sanatoriu – 41 bilete.

De asemenea, lunar Comitetul Sindical aprobă în cadrul ședințelor sale Lista beneficiarilor de dreptul de recuperare a cheltuielilor de odihnă și tratament.

În aceeași perioadă au beneficiat de dreptul de recuperare  485 de membri de sindicat.

Urmare a prezentării raportului de activitate, dl Vlad Canțer a venit cu un mesaj de apreciere din partea SINDASP, vizavi de activitatea și rezultatele obținute de către SASFS.

NOTĂ: SASFS a fost constituit prin decizia Adunării generale a angajaților SFS la data de 4 iulie 2017. Necesitatea constituirii unei noi organizații sindicale a survenit drept urmare a modificărilor structurale ale instituției, necesității unificării colectivului și deținerii unei forme juridice de reprezentare a intereselor tuturor angajaților SFS, indiferent de apartenența teritorială.

Galeria foto a noutății:

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 82 din 718 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2019
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: