06.03.2019
Vizualizari 1360
Serviciul Fiscal de Stat anunță circa 40 posturi fiscale pe țară la comercianții de flori

    În zilele de 6 – 7 martie, Serviciul Fiscal de Stat va monitoriza activitatea comercianților de flori vii de pe tot teritoriul țării. Aceste acțiuni se vor desfășura în contextul creșterii cererii de flori în ajunul sărbătorilor, fapt ce duce la sporirea riscului de încălcări fiscale, și anume: neutilizarea mașinii de casă și control la efectuarea decontărilor în numerar în scopul diminuării veniturilor și respectiv a impozitelor și taxelor aferente Bugetului Public Național.

    Per total în țară vor activa circa 40 posturi fiscale care vor supraveghea activitatea contribuabililor din acest domeniu de afacere.

  În acest context, Serviciul Fiscal de Stat recomandă tuturor contribuabililor să se conformeze prevederilor legislației în vigoare, iar cumpărătorilor - să solicite bonul de casă la procurarea florilor, astfel, contribuind la majorarea nivelului de conformare. Implicarea fiecăruia – va aduce rezultate!

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 24 din 718 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2019
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: