12.03.2019
Vizualizari 1043
Angajații Serviciului Fiscal de Stat – instruiți în domeniul respectării climatului de integritate în cadrul instituțiilor de stat

     Angajații Serviciului Fiscal de Stat au fost instruiți în domeniul integrității funcționarilor de stat. Instruirile au fost desfășurate de Direcția securitate internă și anticorupție de comun cu angajații Centrului Național Anticorupție și au vizat 281 de angajați din cadrul tuturor subdiviziunilor SFS.

     Orele de familiarizare cu Legea integrității nr.82 din 25 mai 2017 au cuprins subiecte generale despre noțiunile legii, despre climatul de integritate instituțională, despre respectarea regimului juridic al cadourilor, al conflictului de interese, dar și despre alte subiecte de integritate.

    Totodată, tuturor angajaților SFS le-au fost repartizate instruiri video anti-corupție prin care funcționarii fiscali sunt instruiți în domeniul prevenirii fenomenelor și situațiilor generatoare a corupției.

   NOTĂ: În cadrul SFS activează 1892 de angajați.

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 22 din 718 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2019
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: