Majorarea nejustificată a preţurilor
Înapoi

Majorarea nejustificata a preţurilor la mărfurile social-importante

În vederea monitorizării formării preţurilor la categoria de produse social importante şi neadmiterii majorării nejustificate a lor, Serviciul Fiscal de Stat oferă posibilitatea de a semnala cazurile de majorare a preţurilor.

Dacă aţi fost martor la majorarea nejustificată a preţurilor, scrieţi-ne la adresa de e-mail antifrauda@fisc.md si indicaţi:

  1. Numele, Prenumele
  2. Telefonul
  3. Adresa de amplasare (sau descrierea acesteia) a unitatii de comert unde s-a constat comercializarea marfurilor social-importante la preţuri nejustificat de majorate:
  4. Denumirea unitatii de comerţ (magazin, ghereta, baza angro):
  5. Data si ora la care s-a constatat majorarea preţurilor:
  6. Specificati din lista marfurilor social-importante produsul şi preţul de comercializare; acestuia care considerati ca este nejustificat, comparativ cu pretul la produse similare practicat de catre alti comercianti.

Pentru acesta descărcaţi pagina ce conţine tabelul făcînd  click pe iconiţa de alături,  completaţi tabelul şi ataşaţi foaia la mesajul dvs de pe e-mail:

Pentru informatia furnizată, Serviciul Fiscal de Stat garanteaza confidenţialitate

Nota: Daca Dvs. doriţi sa ne oferiţi careva documente confirmative (copia cecului, factura fiscala) va rugam sa comunicaţi numărul telefonului la care Va putem contacta. Indicarea datelor personale este optională.

SERVICII FISCALE

Linia Guvernului

Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2018
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: