31.07.2018
Vizualizari 2853
Serviciul Fiscal de Stat va fi susținut de un expert din cadrul Fondului Monetar Internațional în domeniul administrării fiscale
  Începând cu ziua de 30 iulie 2018, un nou reprezentant al Fondului Monetar Internațional va oferi asistență administrației fiscale naționale în cadrul Proiectului de asistență tehnică susținut de Guvernul Olandei.
  Martin Bergwerff, va prelua activitatea predecesorului său dlui Shawn Gale, care a activat în cadrul Serviciului Fiscal de Stat începând cu 01 ianuarie 2017.
  Expertul pe termen lung, va activa în cadrul SFS pe perioada rămasă a proiectului (1,5 ani). Obiectivele proiectului de asistență tehnică sunt axate pe următoarele domenii:
  - conformare fiscală a persoanelor fizice cu venituri mari; - administrarea contribuabililor mari;
  - reforma organizațională a SFS și consolidarea capacităților de contracarare a evaziunii fiscale de proporții;
  - integritatea bazei contribuabililor.
  Totodată, în cadrul primei sale săptămâni de lucru, Martin Bergwerff va participa la diverse întruniri cu conducerea Ministerului Finanțelor, Serviciului Fiscal de Stat și cu subdiviziunile structurale ale SFS. În cadrul acestora, va fi actualizată la zi informația cu privire la domeniile prioritare de administrare fiscală.

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 123 din 733 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2019
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: