16.08.2018
Vizualizari 4022
Serviciul Fiscal de Stat în consultări cu reprezentanții mediului de afaceri

Serviciul Fiscal de Stat a organizat o întrunire cu reprezentanți ai mediului de afaceri din Republica Moldova în formatul unei mese rotunde, în cadrul căreia au discutat aspecte specifice ale punerii în aplicare a prevederilor pachetului de legi venite să faciliteze activitatea mediului de afaceri în partea ce ține de modificarea cotelor de impozitare a salariului, a scutirilor la plata impozitului pe venit, precum și divizarea perioadei fiscale privind impozitul pe venit pentru anul 2018, în două etape distincte (inițiativa legislativă nr.282 din 24 iulie 2018, aprobată la ședința plenară a Parlamentului Republicii Moldova din 26 iulie 2018). Întrunirea a avut loc ieri, 15 august 2018, în incinta SFS.

În cadrul unui dialog constructiv, reprezentanții Serviciului Fiscal de Stat, au atras atenția la necesitatea adaptării în termen a sistemelor de evidență contabilă la prevederile legale.

La rândul lor, reprezentanții mediului de afaceri au apreciat eforturile Serviciului Fiscal de Stat direcționate spre urgentarea procesului de promovare a actelor normative, în special elaborarea celor prin care vor fi aprobate noi dări de seamă fiscale adaptate noilor norme fiscale.


Galeria foto a noutății:

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 113 din 730 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2019
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: