25.03.2019
Vizualizari 2505
În atenția contribuabililor care desfășoară activitate de întreprinzător: astăzi este ultima zi de prezentare e declarațiilor privind impozitul pe venit!

     Serviciul Fiscal de Stat informează: 25 martie – este ultima zi în care contribuabilii persoane juridice și persoane fizice care practică activitate de întreprinzător, precum și persoane fizice care desfășoră activitate independentă au obligația de a depune declarația privind impozitul pe venit pentru perioada fiscală 2018.

     Astfel, pentru recepționarea declarațiilor cu privire la impozitul pe venit pentru persoanele juridice, SFS a extins orarul de lucru pentru ziua de 25 martie 2019 (de la 08:00 până la 19:00).

    De menționat că persoanele care nu vor depune declarația în termen, riscă sancțiuni conform Codului fiscal și Contravențional(vezi aici detalii).

     Reiterăm că pentru persoanele fizice cetățeni termenul de depunere a declarației privind impozitul pe venit a fost extins până la data de 2 mai.

     Pentru informații suplimentare, contribuabilii pot accesa Baza generalizată a practicii fiscale, se pot adresa la oficiul fiscal la care se deservesc sau pot apela Centrul unic de apel al Serviciului Fiscal de Stat la numărul 0-8000-1525 (apel gratuit).

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 42 din 742 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2019
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: