06.06.2019
Vizualizari 1739
Un grup de studenți de la Colegiul National de Comerț al ASEM în vizită la Serviciul Fiscal de Stat

     Circa 30 de studenți de la Colegiul National de Comerț al Academiei de Studii Economice din Republica Moldova au vizitat astăzi, 6 iunie 2019, Serviciul Fiscal de Stat.

     Vizita a avut loc în conformitate cu programul de studii al Colegiului, care prevede vizitarea instituțiilor de stat ce au atribuții în domeniul de specialitate. Scopul vizitei efectuate de către grupul de tineri studioși a fost familiarizarea cu domeniul fiscal, cultivarea interesului pentru sfera economică, dar și încurajarea lor pentru a se dedica acestei profesiei.

    Angajați cu funcții de conducere din cadrul SFS au făcut o prezentare a autorității fiscale naționale, au adus la cunoștință funcțiile de bază ale Serviciului Fiscal de Stat, au vorbit despre structura organizațională, precum și despre importanța pe care o are instituția pentru economia națională și buna funcționare a sistemului bugetar.

     De asemenea, au fost evideniate aspecte de ultimă oră din domeniul fiscalității, au fost luate în dezbatere chestiuni legate de sistemul bugetar al țării, noțiuni generale de impozite și taxe, alte aspecte teoretice și practice ale administrării fiscale.

      Întrevederea cu studenții colegiului, ce a avut loc în incinta SFS (C. Tănase 9), s-a desfășurat într-o atmosferă cordială și, în același timp, de conlucrare. Reprezentanții SFS au mulțumit tinerilor pentru interesul manifestat față de domeniul fiscal și structura de stat pe care o reprezintă și le-au dorit succese la studii.

    La finele întrevederii, oaspeții au adresat întrebări și au interacționat activ cu angajații fiscali, mulțumindu-le pentru găzduire frumoasă și utilă pentru ei.

Galeria foto a noutatii:

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 37 din 762 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2019
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: