25.06.2019
Vizualizari 2377
Monitorizare fiscală la prestatorii de servicii de agrement pe parcursul lunilor iunie-august 2019

     În perioada estivală, Serviciul Fiscal de Stat își va intensifica activitatea de conformare fiscală a contribuabililor din sfera serviciilor de agrement (zone de recreere, centrele de distracții, aqua – park-uri etc.).

    În această perioadă se atestă o creștere semnificativă a numărului de clienți deserviți de atare prestatori, crescând riscul admiterii încălcărilor de ordin fiscal de către agenții economici din segmentul respectiv, în special prin neaplicarea echipamentelor de casă și control la încasarea plăților în numerar.

   Riscul sporit de neaplicare a mașinii de casă și control a fost confirmat și în cadrul acțiunilor de monitorizare derulate în perioadele anilor precedenți. În acest context, în vederea evitării fenomenului de eschivare de la onorarea obligațiilor fiscale, pe parcursul lunilor iunie-august 2019, activitatea agenților economici, prestatori ai serviciilor de agrement, va fi monitorizată prin prisma controalelor fiscale inopinate.

        Serviciul Fiscal de Stat recomandă agenților economici să respecte întocmai prevederile legislației în vigoare. Totodată, lansăm un apel către toți consumatorii de servicii de agrement să se implice în asigurarea executării normelor legale.

    NU FI INDIFERENT, SOLICITĂ BONUL DE CASĂ!

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 44 din 777 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2019
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: