28.06.2019
Vizualizari 1404
Serviciul Fiscal de Stat anunță achiziția serviciilor de consultanță pentru dezvoltarea specificațiilor tehnice și a documentelor de licitație pentru sistemul informațional al Serviciului Fiscal de Stat

    Serviciul Fiscal de Stat, în contextul Proiectului de Modernizare a Administrării Fiscale (TAMP), întreprinde acțiuni de modernizare a sistemului informațional fiscal, care va asigura unificarea sistemului informatic existent al Serviciului Fiscal de Stat în sprijinul tuturor funcțiilor operaționale pentru administrarea fiscală.

      Astfel, Serviciul Fiscal de Stat invită firmele de consultanță să-și exprime interesul pentru a oferi servicii de consultanță, care vor include elaborarea și furnizarea specificațiilor tehnice detaliate și a documentelor de licitație pentru Sistemul Integrat de Management Fiscal.

      Ofertanții eligibili care sunt interesați pot găsi aici informații detaliate (versiunea engleză) despre participarea la licitație. 

Notă: Termenul de prezentare a expresiilor de interes a fost extins pînă la data de 2 august 2019.

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 43 din 777 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2019
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: